ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΪΌΝ CBD ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΑΚΈΤΟ

In stock
Χρησιμοποιήστε αυτό το superfood ως ισχυρό αντιοξειδωτικό - **Ο Ειδικός του Dr. Mush Me**

CHAGA σταγόνες – DR. MUSH ME


44.95 Inc VAT

ΑΓΟΡΑΣΤΕ 2 ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ 1 ΔΩΡΕΑΝ

  •  Εκχύλισμα Chaga 1500mg
  •  Υψηλή Βιοδιαθεσιμότητα
  •  Παράδοση Επόμενης Ημέρας
  •  Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων – 60 Ημέρες – δείτε περιγραφή παρ

Αυτό το συμπλήρωμα μανιταριού Chaga είναι φορτωμένο με αντιοξειδωτικά—50% περισσότερα από τα μύρτιλα—για να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και στην καταπολέμηση ασθενειών. Στο Dr. Mush Me, τα εκχυλίσματα μανιταριών μας παρασκευάζονται με τη βοήθεια της Εξαγωγής με Υπερήχους.

Το υψηλό περιεχόμενο αντιοξειδωτικών του Chaga βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα προστατεύει το σώμα από τις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες. Αφού αυτές οι χώρες παράγουν τα καλύτερα μανιτάρια της Ευρώπης, εισάγουμε το εκχύλισμα μανιταριού Chaga από τη Λιθουανία και την Εσθονία.

Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό προέρχεται από μια εντελώς φυσική πηγή και καλλιεργήθηκε χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε επιβλαβών χημικών ή φυτοφαρμάκων.

 

 

60-ΗΜΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 100%

Δεν θα σας ζητήσω να αποφασίσετε άμεσα “ναι” ή “όχι”; όλο που θέλω είναι να κάνετε μια καλά ενημερωμένη επιλογή. Και οι δύο επιλογές είναι χωρίς κίνδυνο, αλλά μόνο η μία από αυτές θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό που έχετε θέσει ως στόχο. Με αυτά κατά νου, ποια από αυτές τις δύο επιλογές χωρίς κίνδυνο πιστεύετε ότι έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σας φέρει εκεί που θέλετε να βρίσκεστε;

Το μόνο που απαιτείται είναι να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας για μια περίοδο τριών εβδομάδων, και αν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένοι με αυτό μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, τότε ούτε και εμείς είμαστε, και θα σας δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων, χωρίς καμία ερώτηση.

 

Αξιολογήσεις

Write review

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Customers Also Buy

[woo_product_slider id="76479"]

Αξιολογήσεις

Write review

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products