ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΪΌΝ CBD ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΑΚΈΤΟ

In stock
Ιδανικό για τη μεσημεριανή περίοδο όταν χρειάζεστε λίγη επιπλέον ενέργεια - Dr. Mush Me Experts

CORDYCEPS σταγόνες – DR. MUSH ME


44.95 Inc VAT

ΑΓΟΡΑΣΤΕ 2 ΠΑΡΤΕ 1 ΔΩΡΕΑΝ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΔΙΚΟΥ

  • 1000mg εκχύλισμα Cordyceps
  •  Υψηλή Βιοδιαθεσ ιμότητα
  • ΓΡΗΓΟΡΗ Παράδοση
  • Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων 100% σε 60 ημέρες – δείτε παρακάτω την περιγραφή
  • Υπερηχητική Βοηθημένη Εκχύλιση
  • Εκθεση Δοκιμής Εργαστηρίου

Ο **μύκητας της κάμπιας** ή το εκχύλισμα μυκητιάριου **Cordyceps militaris**, είναι το “ενεργειακό ποτό” του κόσμου των νοοτροπικών μυκητιάριων. Η διαδικασία της Dr. Mush Me παράγει εξαιρετικά εκχυλίσματα μυκητιάριου χάρη στην κορυφαία τεχνολογία που χρησιμοποιεί, ειδικότερα την **Υπερηχητική Βοηθημένη Εκχύλιση**, το χρυσό πρότυπο στον κλάδο.

Το μύκητα της κάμπιας είναι ένα άλλο όνομα για το δημοφιλές εκχύλισμα μυκητιάριου Cordyceps militaris, που είναι το όνομα του μυκητιάριου. Εξαιτίας των πιθανών ωφελειών του για την υγεία, έχει υψηλή εκτίμηση στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Υποθέτεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αντοχής και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δεδομένου ότι περιέχει cordycepin, ένα σύνθετο που ενισχύει τα επίπεδα ATP, είναι ένα χρήσιμο συμπλήρωμα διατροφής. Η ενέργεια που χρειάζονται τα σώματά μας και τα κύτταρά μας προέρχεται από ένα μόριο που ονομάζεται αδενοσίνη τριφωσφορική ή ATP.

**ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 100% ΣΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ**

Δεν ζητάω από εσάς να πείτε ναι ή όχι σήμερα. Όλο που ζητάω είναι να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση. Και οι δύο αποφάσεις είναι χωρίς κίνδυνο, αλλά μόνο η μία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας. Ποια απόφαση χωρίς κίνδυνο πιστεύετε ότι είναι πιο πιθανό να σας οδηγήσει εκεί;”

Η μόνη προϋπόθεση είναι να δοκιμάσετε το προϊόν μας για τρεις εβδομάδες και αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς ερωτήσεις.

 

 

Αξιολογήσεις

Write review

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Customers Also Buy

[woo_product_slider id="76479"]

Αξιολογήσεις

Write review

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products